Levering

Wij versturen via DHL. Mocht er een vertraging zijn via DHL zijn wij niet aansprakelijk hiervoor. We zullen het voor u uitzoeken en er alles aan doen om de bestelling z.s.m. bij u af te laten leveren. Is een pakket op dat moment niet te traceren? Dan zal er eerst een onderzoek worden gestart, hier staan maximaal 8 werkdagen voor. Wij vinden dat dit uiteindelijk nooit ten koste van de klant mag gaan. Dat houdt in dat u het bedrag terugkrijgt indien er geen uitsluitsel kan worden gegeven over het pakketje.

Levering

De verzendkosten bedragen €3,95

Retourneren

Bent u toch niet helemaal tevreden met een bestelling? Dat kan natuurlijk altijd!

Lees hieronder hoe u een bestelling kunt retourneren.

 

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:

- Retourneren kan binnen 14 dagen. Het artikel moet binnen 14 dagen na aflevering bij ons in de winkel in goede orde zijn ontvangen. Daarna vervalt het recht op een terugbetaling van de bestelling. 

- De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (oorbellen mogen niet gepast worden en moeten nog in een dichte verpakking zitten.)

- De retourkosten zijn in rekening voor de klant.  (Tenzij anders is afgesproken met een van onze medewerkers) 

 

Afgeprijsde artikelen of items uit onze sale kunnen niet geretourneerd worden. 

Terugbetaling van het tegoed voldoen wij binnen 8 werkdagen (ex verwerkingstijd van een bank). We storten het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is.


Als het pakket klaar is gemaakt voor verzending, kunt u het inleveren bij het dichtstbijzijnde dhl of post nl punt om het (op eigen rekening) te versturen naar onderstaand adres. LET OP:Dit hoeft niet persé via DHL! Voeg de pakbon bij de retourzending, zo weten wij van wie het pakketje is! Schrijf tevens op waarom de items retour komen.

 

Klachten: 

- Bij ontvangst van de bestelling dient u binnen 24 uur de items te controleren op een defect. Heeft u een defect geconstateerd? Stuur ons dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een mail met daarin uw ordernummer en foto's van het defect. 
- Is een item defect? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze medewerkers zodat zij een gepast oplossing voor u kunnen bedenken.  Wacht met het verzenden van uw pakket tot een oplossing besproken is. 

Retouradres: 

stuur ons een e-mail 

Garantie

- Wij geven geen garantie op enig soort van bedrukking of beplakking van het artikel dat je bij ons heeft aangeschaft zoals strass steentjes.

Klachten

- U dient een fabrieksfout of enig soort van mankement binnen 24 uur aan ons per mail te melden. Mocht u in een later tijdsstip dit melden? Dan is er helaas geen reden tot enig soort van vergoeding.

- Onder de wettelijke bepalingen geldt tevens dan de klant een herroepingsrecht volgens de wettelijke norm heeft van 14 dagen.

 
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen via: info@la-june.nl